Uuden Brasilian Ystävät Tampereen Mahdollisuuksien Torilla ja Sosiaalifoorumissa 18.5.

Tampereen Mahdollisuuksien Tori ja Sosiaalifoorumi pidetään lauantaina 18. toukokuuta Finlaysonin alueella Väinö Linnan aukiolla ja Työväenmuseo Werstaan tiloissa. Uuden Brasilian Ystävillä on Mahdollisuuksien Torilla pöytä edellisvuoden tapaan. Lisäksi Uuden Brasilian Ystävillä on yleistötilaisuus Työväenmuseo Werstaan auditoriossa klo 12-13 aiheesta Brasilian köyhien talonpoikien taistelu maasta.

Tilaisuuden kuvaus: “Brasiliassa viljelymaat ovat keskittyneet muutamien suurtilallisten käsiin. Köyhät talonpojat valtaavat tätä käyttämätöntä maata elättääkseen itsensä, jonka johdosta suurtilalliset lähettävät sotilaspoliiseja ja pyssymiehiä terrorisoimaan ja jopa murhaamaan talonpoikia. Vainoista huolimatta talonpojat taistelevat agraarivallankumouksen puolesta, jonka tavoitteena on jakaa maat sitä kyntäville.”

Tervetuloa kuulemaan ja tutustukaa myös muuhun ohjelmaan (kuten auditoriossa osuuttamme seuraavana tuleva Palestiinaa käsittelevä osuus, joka on sydämenasia myös Köyhien Talonpoikien Liitolle ja kaikille uuden Brasilian ystäville):

https://www.tampereensosiaalifoorumi.fi/ohjelma/tampereen-sosiaalifoorumi

https://www.tampereensosiaalifoorumi.fi/ohjelma/mahdollisuuksien-tori

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started